detector.media
15.08.2012 16:17
Ведучими «Караоке для дорослих» будуть Ольга Сумська та Віталій Борисюк
Подружжя обіцяє нагадати про себе як про представників вокального жанру

Проект «Караоке для дорослих» Першого національного змінив ведучих. У новому сезоні обличчями програми будуть Ольга Сумська та Віталій Борисюк. Про це повідомляє прес-служба каналу.

 

«Вести «Караоке для дорослих» нам запропонували несподівано. Ми з Віталієм спочатку були на роздоріжжі, адже раніше ведучим програми був народний артист України, метр естрадного жанру Павло Зібров. Але потім вирішили спробувати», - розповіла Ольга Сумська.

 

У новому для них проекті подружжя телеведучих продемонструє глядачам вокальні здібності. Пані Сумська відзначила, що співатиме із задоволенням: «Ми - співоча родина, і глядачі відкриють нас як представників вокального жанру. Колись ми з Віталієм починали в театрі як актори мюзиклу, і я досі дуже сумую за цим жанром».

 

Щодо формату проекту, то він у цьому сезоні не змінюватиметься. Ольга та Віталій планують розширити географію зйомок, влаштувавши гастрольний тур «Караоке для дорослих» містами України.

 

Перший випуск проекту з новими ведучими вийде в ефір 19 серпня о 16:55 та буде присвячений народній артистці, Герою України Софії Ротару.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY