detector.media
09.08.2012 12:29
Національна спілка журналістів оновила свій сайт
Він стане більш сучасним і інформативним

З 15 серпня НСЖУ запускає нову версію свого сайту. Про це «Детектор медіа» розповів помічник голови НСЖУ Олексій Бойко.

 

«З 15 серпня активно наповнюватиметься стрічка новин, решта розділів ще будуть допрацьовуватися», - сказав Олексій.

 

Наразі не тільки змінився дизайн сайту (він став більш сучасним), а й з'явилося багато нових модулів і рубрик. Зокрема, читачі зможуть знайти на сайті не тільки анонси подій і семінарів, а й такі рубрики, як «Юридична допомога», «Вороги преси», «Національна прес-карта». За словами Олексія Бойка, раніше в рубриці «Журфонд» було три позиції, а нині планується вісім, серед яких модулі про премії і конкурси, візи і допомогу тощо. Значно розшириться і розділ «Керівництво», де буде інформація і про всі обласні спілки.

 

«Приміром, у розділі "Безпека журналістів" можна буде знайти новини на цю тему,  міжнародні документи з безпеки, базу випадків нападів і перешкоджання діяльності журналістів. Плануємо також розділ "Інформер", куди стікатимуться новини про журналістів і свободу слова з інших сайтів, зокрема з "Детектор медіа" і "Української правди"», - зазначив Олексій Бойко.

 

Нагадаємо, у квітні цього року головою НСЖУ став Олег Наливайко. Він змінив Ігоря Лубченка, який 15 років очолював спілку, а в травні пішов із життя.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY