detector.media
09.08.2012 11:47
«1+1» підписав контракт щодо міжнародного прокату фільму Єви Нейман
із французьким дистриб’ютором
Фільм «Будинок з башточкою» вийде в прокат в Україні, Росії та в інших країнах світу. Про це у коментарях «Детектор медіа» розповів генеральний директор групи каналів «1+1», генеральний продюсер картини Олександр Ткаченко.

 

Українська прем`єра фільму відбулася 8 серпня в київському кінотеатрі «Оскар» за участі режисера Єви Нейман та творчої групи стрічки. Найпершими «Будинок з башточкою» оцінили журналісти, а невдовзі таку можливість матимуть і глядачі кінотеатрів.

 

Україною прокатна доля картини не обмежиться. «На завершальній стадії домовленості щодо прокату фільму в Росії. Також "1+1" підписав угоду з французьким дистриб'ютором  щодо світового прокату. Компанія Wide спеціалізується саме на мистецькому підході до просування фільмів», - сказав Олександр Ткаченко.

 

За словами генерального продюсера, телепрем'єра «Будинку з башточкою» запланована на українському та російському телебаченні. «Через певний час покажемо фільм на "1+1", а також на одному з провідних російських каналів», - розповів пан Ткаченко.

 

Як повідомляла ТК, світова прем'єра фільму відбулася на Міжнародному кінофестивалі в Шанхаї, європейська - на 47 Міжнародному кінофестивалі в Карлових Варах, де фільм здобув головний приз конкурсної програми «Від Сходу до Заходу».

 

 

«Детектор медіа»

Фото Максима Поліщука

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY