detector.media
«Телекритика»
07.08.2012 13:14
8 вересня - 10 міжнародна конференція з комп'ютерної графіки CG EVENT EURO 2012

8 вересня 2012 в Києві пройде 10 міжнародна конференція з комп'ютерної графіки CG EVENT EURO 2012

 

Конференція традиційно проводиться в Москві, але це ювілейне, десяте захід відбудеться в Києві. Креативний партнер заходу  - телеканал «Інтер».

 

Головною темою CG-EVENT EURO 2012 стануть складні спецефекти в галузі кіно та анімації. На конференції будуть розкриті секрети створення останніх культових кінопроектів «Президент Лінкольн: Мисливець на вампірів» і «Аватар». Відбудеться зустріч з режисером Тимуром Бекмамбетовим. Про свій дев'ятирічний досвід роботи в студії Weta Digital та участь в проектах «Аватар» і «Володар кілець» розповість Сергій Невшупа.

 

Представники студії CGF з Лос-Анжелеса розкажуть про те, як створюються американські проекти за участю наших фахівців. Компанія Adobe анонсує свої нові продукти. Компанія Chimney Pot Sweden представить кращі європейські проекти в галузі кіно і реклами. Компанії Autodesk і Chaos Group презентують нові програмні засоби для тривимірної графіки, а представники HP, Intel і RSC розкажуть про апаратні рішення завтрашнього дня.

 

Особливу увагу буде приділено технологіям роботи на знімальному майданчику: на конференції виступить головний супервайзер візуальних ефектів проекту «Сталінград» Дмитро Широков.

 

Будуть проведені авторські майстер-класи з роботи в реалістичною анімації, складного композитинга і концепт-арту. Очікується пряма трансляція з амстердамської виставки IBC-2012. Відбудеться традиційний скетч-турнір від компанії Wacom, де художники, малюючи на швидкість живу натуру, з'ясовують, що ефективніше - папір, планшет або цифрова камера.

 

Особливості виробництва спецефектів, наукові розробки, навчання, архітектурна візуалізація, рекламна індустрія, концепт-дизайн, бета-версії нових продуктів, техно-пітчинг, супервичіслітельние потужності для рендеринга - все це на CG-EVENT EURO 2012.

 

Конференція відбудеться 8 грудня 2012 р. в культурно-освітньому центрі «Майстер клас». Всі подробиці та анонси програми - на офіційному сайті.

 

Контакти: Віра Кнопова, прес-секретар: vk@cgevent.ru

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY