detector.media
02.08.2012 15:30
Телеканал Business закриває ранкові і денні новини та звільняє близько 40 осіб
Звільняють близько 40 співробітників служби новин

З телеканалу Business (під такою назвою з 26 грудня мовить UBC) звільняють близько 40 співробітників. Про це повідомив Артем Ткачов, керівник медіанапряму компанії UBG, що управляє й володіє супутниковими телеканалами Business, «A-One Україна», «Добро-ТВ», Ukrainian Fashion і ZTV, коментуючи інформацію джерел «Детектор медіа» про масові звільнення.

 

Джерела стверджують, що звільнених - близько 100. Однак пан Ткачов повідомив, що буде звільнено близько 40 співробітників служби новин каналу Business, яка була задіяна у випуску ранкового і денного блоків. Серед них і ведучі Юлія Мотрич та Олександр Просяник. Тепер новини на Business (вечірні) вестимуть Роман Скрипін і Людмила Добровольська.

 

Звільнення керівник пояснює тим, що канал вирішив відмовитися від ранкових і денних новин. «Приводом до звільнення стала зміна сітки мовлення каналу до нового сезону. На каналі залишаться лише вечірні новини о 19:00 та 21:00», - зазначив Артем Ткачев.

 

Це не перші звільнення в корпорації за останній час. Улітку були звільнені 28 співробітників департаменту власного виробництва медіанапряму UBG і каналу «Добро-ТВ». Керівництво пояснило кадрову ротацію завершенням зйомок ток-шоу «Без рецепта» і програми «Я росту» каналу «Добро-ТВ».

 

Нагадаємо, у жовтні 2011 року телеведуча Іванна Найда стала генеральним продюсером ділового телеканалу UBC (Business). Головним редактором каналу став Андрій Пробитюк, випусковим редактором - Михайлина Скорик.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY