detector.media
31.07.2012 11:42
Відеосервіс Oll.tv став доступним користувачам Samsung Smart TV
31 липня додаток Oll.tv став доступним для користувачів моделей 2012 року

Відеосервіс Oll.tv став доступним користувачам старт-телевізорів Samsung. З 31 липня користувачі цих пристроїв можуть завантажити додаток з каталогу Samsung Apps. Про це повідомляє прес-служба компанії «Діджитал Скрінз», що володіє ресурсом і входить до холдингу «Медіа Група Україна».

 

31 липня додаток для перегляду відео з Oll.tv став доступним для користувачів моделей 2012 року, однак найближчим часом вийде версія і для старших поколінь пристроїв. На Samsung Smart TV з установленим додатком буде доступний весь контент відеосервісу.

 

Вихід на Smart TV є частиною стратегії розвитку Oll.tv, що передбачає створення в Україні можливостей для персонального телебачення, що дозволить користувачеві дивитися відео з комфортом, у зручний час і на зручному екрані, йдеться в повідомленні.

 

Найближчим часом Oll.tv планує розширити вибір фільмів, серіалів, телепрограм і прямих трансляцій.

 

«Екран сучасного телевізора залишається найзручнішим способом перегляду відео, - пояснює Євген Ковнір, генеральний директор« Діджитал Скрінз». - Саме тому доступність Oll.tv на розумних телевізорах провідного бренду є важливим моментом у розвитку відеосервісу. Більш того, в серпні ми плануємо порадувати футбольних уболівальників новими трансляціями, а любителів кіно - новими стрічками».

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY