detector.media
30.07.2012 18:30
Xtra TV запускає кіноканал радянських фільмів? (ОНОВЛЕНО)
Продюсером проекту став колишній директор Enter Film Костянтин Міщенко

У вересні супутникова платформа Xtra TV, що належить ISTIL Group, має намір запустити власний кіноканал. Про це «Детектор медіа» стало відомо з власних джерел.

 

Планується, що канал транслюватиме радянську кінокласику. Компанія, за даними джерела ТК, уже уклала угоду з «Мосфільмом» на показ «Золотого фонду "Мосфільму"».

 

Продюсером цього проекту став колишній директор нішевого каналу групи «Інтер» Enter Film Костянтин Міщенко. Enter Film, нагадаємо, з 1 лютого 2011 року перепозиціонувався на канал радянських фільмів та мультфільмів. За даними джерела, пан Міщенко запросив частину команди Enter Film для роботи над новим проектом Xtra TV. Наразі з Enter Film ніхто не пішов, повідомили «Детектор медіа» в прес-службі групи «Інтер». Костянтин Міщенко перестав керувати кіноканалом групи у 2011 році, після чого був задіяним в інших проектах. 14 липня він звільнився з групи «Інтер».

 

Костянтин Міщенко не коментує інформації про новий кіноканал. Керівництво компанії ISTIL Telecom, що керує Xtra TV, також не коментує можливий запуск кіноканалу, повідомив «Детектор медіа» менеджер з інтернет-маркетингу ISTIL Telecom Антон Максименко.

 

Про намір запустити у 2012 році власні платні телеканали - фільмопоказу та спортивний - на прес-конференції з нагоди презентації Xtra TV торік повідомляв директор компанії ISTIL Telecom Джим Філліпофф. «Перш за все, нам цікавий кіноканал», - говорив він.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY