detector.media
30.07.2012 18:18
На Мустафу Найєма наїхала охорона регіонала
У журналіста вибили з рук телефон і видалили з нього зняте відео

Охорона одного з делегатів з'їзду Партії регіонів побила журналіста Мустафу Найєма. Про це повідомляє «Українська правда» з посиланням на журналіста.

 

За словами пана Найєма, інцидент стався після того, як на шляху до виставкового центру, де проходить з'їзд регіоналів, машина супроводу одного з делегатів підрізала мотоцикл журналіста. Після цього один з охоронців відкрив двері і сказав: «Дол***б, куда ты едешь. Ты что не видиш, мы в эскорте».

 

Коли Мустафа Найєм та машина супроводу приїхали до будівлі виставкого центру, журналіст підійшов, щоб спитати, хто саме їхав в автомобілі. Натомість з машини вийшов охоронець, який вибив з рук пана Найєма телефон і, зі словами «Парнишка, ты что охр***ел», відштовхнув його.

 

Після цього інший охоронець підняв телефон, видалив з нього відео, зняте журналістом, і віддав Мустафі Найєму.

 

Свідками інциденту були співробітники ДАІ і регіонал Віталій Хомутиннік. «Тут стояв майор ДАІ Аркавко Володимир Миколайович - його підрозділ усе бачив. Віталій Хомутиннік це бачив. Плюс у мене була пасажир, яка все бачила. Це бачив також Добкін (голова Харківської ОДА Михайло Добкін. - ТК), який проходив повз. Свідків багато», - повідомив «Детектор медіа» Мустафа Найєм.

 

Віталій Хомутиннік сказав журналісту, що дізнається, чому охоронці так себе вели, і здогадується, хто міг їхати у автомобілі.

 

Пізніше з телефону Віталія Хомутинника журналісту зателефонувала якась людина і намагалася прояснити цю ситуацію. Однак на питання журналіста, з ким він говорить, йому відповіли, що це не має значення і ситуація не варта розголосу.

 

Мустафа Найєм не встиг написати заяви до міліції, оскільки поспішає на ефір на каналі ТВі о 18:30, однак запевнив «Детектор медіа», що планує це зробити згодом.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY