detector.media
27.07.2012 16:08
Прокуратура скасувала кримінальну справу проти Княжицького
Податківці порушили кримінальну справу без належної перевірки та без достатніх підстав

Прокуратура міста Києва скасувала постанову податківців про порушення кримінальної справи щодо генерального директора каналу ТВі Миколи Княжицького. Про це повідомляє прес-служба Генеральної прокуратури України.

 

За вказівкою генерального прокурора Віктора Пшонки, на виконання доручення президента України Віктора Януковича, 20 липня було розпочато перевірку законності порушення та розслідування кримінальної справи стосовно керівництва телеканалу ТВі. Проведення перевірки доручили заступникам генерального прокурора Євгену Блажівському та Віктору Войцишену, йдеться в повідомленні.

 

За результатами перевірки прийнято відповідні процесуальні рішення. «Зокрема, як відомо, 3 липня поточного року податкова міліція порушила кримінальну справу стосовно Миколи Княжицького. В рамках перевірки Генеральна прокуратура з'ясувала, що зазначена кримінальна справа стосовно особи податківцями була порушена без належної перевірки та без достатніх на це підстав. Відповідно, прокуратурою м. Києва винесено постанову про скасування постанови про порушення кримінальної справи відносно Миколи Княжицького», - повідомила керівник прес-служби Генеральної прокуратури Маргарита Велькова.

 

Сам Микола Княжицький поки нічого не коментує, оскільки постанови не бачив, написав він у Facebook.

 

Про порушення кримінальної справи проти Княжицького стало відомо 12 липня, коли податкова прийшла на канал вилучати документи. Податкові міліціонери звинувачують Миколу Княжицького в несплаті 3 млн гривень до бюджету. Сам пан Княжицький каже, що це держава має відшкодувати каналу ПДВ.

 

19 липня юристи Миколи Княжицького подали скаргу прокурору міста Києва Анатолію Мельнику на постанову слідчих податкової міліції про порушення кримінальної справи.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY