detector.media
27.07.2012 11:34
Податкова скасувала перевірку луцької ТРК «Аверс»

Податкова просить вважати недійсним направлення і наказ про проведення документальної позапланової виїзної перевірки луцької ТРК «Аверс». Про це йдеться в листі заступника начальника Луцької об'єднаної державної податкової інспекції Волинської області до директора ТРК «Аверс», копія якого є в розпорядженні «Детектор медіа».

 

«Луцька ОДПІ Волинської області ДПС просить вважати недійсним направлення від 24 липня 2012 року № 001218 та наказ від 24 липня липня 2012 року № 1065 "Про проведення документальної позапланової виїзної перевірки ДП Телерадіокомпанії "АВЕРС" з питань дотримання вимог податкового, валютного та іншого законодавства"», - йдеться в документі.

 

Нагадаємо, 24 липня директору ТРК «Аверс» було вручено направлення на позапланову перевірку тривалістю п'ять робочих днів. Мета перевірки - дотримання вимог податкового, валютного та іншого законодавства. 26 липня податківці почали перевірку. «На зауваження про існуючий мораторій податківці відповіли, що вперше про це чують», - повідомила «Детектор медіа» шеф-редактор ТРК «Аверс» Наталія Московка.

 

«Детектор медіа» звернулася із запитом з приводу перевірки до прес-служби ДПС України та очікує на відповідь.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY