detector.media
25.07.2012 12:07
Coxo Digital та Adme.ua запустили аудіоподкаст з реклами та маркетингу
Називається Blablaladigital

Агентство цифрового маркетингу Coxo Digital спільно з Adme.ua запустило інформаційно-освітній проект Blablaladigital. Про це повідомляє директор та керуючий партнер агентства Олександр Кайданнік.



За його словами, програма представляє собою аудіоподкаст, розрахований на професіоналів у сфері реклами і маркетингу. У ньому фахівці українського digital-простору обговорюють у студії рекламні кейси і реалії, а також визначають основні перспективи розвитку української інтернет-реклами. «При цьому скандали, інтриги і розслідування вітаються повною мірою», - зазначив директор Coxo Digital.



За словами Олександра Кайданніка, український ринок традиційно потребує «розгойдування», оскільки більшість великих замовників консерватори і довіряють виключно перевіреним каналам. «Digital бурхливо розвивається лише кілька останніх років, і з усіма його незрозумілими SMM, forum buzz, viral, WOM, talking about та іншими термінами, в очах великих рекламодавців не виглядає настільки надійним та ефективним, як стара добра "наружка" або "телек"», -  каже він.



Подкаст передбачає дві мети: ознайомити ринок з професіоналами в digital, а також виявити прогресивних клієнтів, які готові ризикувати,  і «зробити щось нове, помітне і запам'ятовується на тлі стандартного рекламного шуму», - підкреслив керівник digital-агентства.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY