detector.media
24.07.2012 17:57
Перший національний покаже спецвипуск «Театральних сезонів» пам’яті Богдана Ступки

25 липня об 11:10 Перший національний покаже спеціальний випуск програми «Театральні сезони», присвячений пам'яті українського актора театру і кіно Богдана Ступки. Про це повідомляє прес-служба каналу.

 

Знімальна група «Театральних сезонів» створила своєрідний портрет Богдана Ступки. До програми увійшли архівні інтерв'ю за участю самого Богдана Сильвестровича, спогади його колег, рідних і друзів, фрагменти найвідоміших фільмів і спектаклів за його участю, архівне відео зі святкування його 65-річчя разом із мамою за родинним столом у Львові.

 

Глядачам Першого національного про колегу і друга розкажуть народна артистка України, актриса театру ім. Лесі Українки Лариса Кадочникова, художній керівник Львівського театру ім. Марії Заньковецької Федір Стригун, народний артист України, актор театру ім. Марії Заньковецької Богдан Козак, народна артистка України, актриса театру ім. І. Франка Поліна Лазова. Спогадами про чоловіка, батька та дідуся поділяться дружина Лариса Ступка, син - народний артист України Остап Ступка та онук Дмитро Ступка.

 

«Мені неймовірно пощастило багато працювати разом із Богданом Ступкою, бачити його на сцені, - говорить ведуча програми «Театральні сезони» Світлана Леонтьєва. - Його бажання співпрацювати з телебаченням породило ідею програми "Театральні сезони". Завдяки появі цього проекту в архівах Першого національного навіть зберігається унікальний запис вистави "Украдене щастя" та інтерв'ю в Національному академічному драматичному театрі ім. Івана Франка, де актор говорить про український театр, його можливості та перспективи».

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY