detector.media
23.07.2012 14:02
ТОНІС запустить спортивне ток-шоу
Програму вестиме бронзова призерка Олімпіади в Сіднеї Олена Говорова

Телеканал ТОНІС на осінь готує ток-шоу під робочою назвою «Таке спортивне життя». Про це «Телекритиці» повідомив генеральний директор телеканалу Олександр Бутко.

 

Планується, що програма вийде в ефір 15 вересня і транслюватиметься один раз на тиждень.

 

Вестиме програму бронзова призерка Олімпіади в Сіднеї (2000 рік) Олена Говорова. За словами пана Бутка, саме вона запропонувала цей проект ТОНІСу. Тепер він реалізовуватиметься за підтримки Національного олімпійського комітету.

 

Ток-шоу буде присвячено відомим спортсменам та розповідатиме про їхні біографії. Поки що програма на стадії розробки, сценарій та пілот будуть готуватись після завершення Олімпіади в Лондоні.

 

«На початку 60-х років був один французький фільм, який намагався показати спортивне життя не тільки з парадного, а й зі зворотного боку. Олена Говорова саме це робитиме. Вона гарно виглядає, комунікабельна, прекрасно володіє українською мовою. Ми поговорили з нею і зрозуміли, що проект нас може зацікавити», - наголосив пан Бутко. За його словами, спершу планується відзняти близько 15 програм, а далі буде вирішено, чи матиме ток-шоу «довготривалу перспективу».

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY