detector.media
21.07.2012 16:30
У Росії обмежили рекламу алкоголю в пресі та інтернеті
На початку 2013-го року вступить в силу закон про її заборону

Президент Росії Володимир Путін підписав закон, що обмежує розміщення реклами у друкованих ЗМІ та інернеті. Про це повідомляє офіційний сайт глави РФ. На початку 2013-го року вступить в силу закон про заборону цієї реклами в песі та інтертнет-ЗМІ.

 

Мета - «створення умов, спрямованих на зниження споживання алкогольної продукції, у тому числі пива».

 

Зокрема, до 31 грудня 2012 року реклама алкогольної продукції із вмістом етилового спирту 5 і більше відсотків обсягу готової продукції дозволяється на 1-й і останній шпальтах газет, а також на 1-й і останній сторінках і обкладинках журналів (крім друкованих видань, призначених для неповнолітніх).

 

Відповідні зміни регулює підписаний Путіним Федеральний закон «Про внесення змін до статті 21 Федерального закону "Про рекламу" та статті 3 Федерального закону "Про внесення змін до Федерального закону «Про державне регулювання виробництва і обігу етилового спирту, алкогольної і спиртовмісної продукції»" і окремі законодавчі акти Російської Федерації та визнання таким, що втратив силу Федерального закону "Про обмеження роздрібного продажу і споживання (розпивання) пива та напоїв, що виготовляються на його основі"».

 

«Детектор медіа»

 

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY