detector.media
20.07.2012 18:58
Климович іде з «Львів-ТБ»
Звільняється за власним бажанням

Ярослав Климович, який керував КП «Телекомпанія "Львів-ТБ"», звільняється з посади. Цю інформацію ZIK він особисто підтвердив «Детектор медіа».

 

Сьогодні, 20 липня, Ярослав Климович написав заяву про звільнення з посади виконувача обов'язків директора телекомпанії Львівської обласної ради «Львів-ТБ» після трьох тижнів роботи.

 

Звільнення він пояснив тим, що розходиться із засновниками в розумінні розвитку телебачення. «Я прийняв таке рішення, тому що я керівник, яким не керують, а який сам управляє процесом. Є люди (з обласної ради), які вважають, що вони найрозумніші в розвитку телебачення, але вони не уявляють, що таке громадське телебачення», - сказав пан Климович «Детектор медіа».

 

Ярослав Климович планує більше займатися справами львівської обласної організації Національної спілки журналістів України, яку він очолює.

 

Ярослав Климович очолював КП «Телекомпанія "Львів-ТБ"» з початку липня. До того часу він працював на посаді директора Львівського обласного радіо, раніше був керівником ЛОДТРК.

 

На основі «Львів-ТБ» пан Климович планував зробити Перший громадський телеканал.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY