detector.media
18.07.2012 18:22
LB.ua закрився й оприлюднив фото своїх імовірних переслідувачів
Льовочкін, Кузьмін, Хорошковський, Портнов

Інтернет-видання LB.ua закрило доступ до свого контенту й оприлюднило на головній сторінці фотографії посадовців, яких редакція вважає відповідальними за порушення кримінальної справи щодо LB.ua.

 

Замість звичної головної сторінки зі стрічкою новин і статтями сайт відкривається картинкою, на якій зображені фотографії глави Адміністрації президента Сергія Льовочкіна, першого заступника генерального прокурора Рената Кузьміна, першого віце-прем'єр-міністра Валерія Хорошковського і радника президента Андрія Портнова з підписом: «Спитайте в них, де LB.ua». На картинці є місце для ще одного фото, замість якого - знак питання.

 

Також на головній розміщено посилання на повідомлення прокуратури про порушення кримінальної справи за фактом оприлюднення у виданні смс-листування народного депутата Володимира Ландіка. При цьому залишилася опція коментарів на сайті.

 

 


 

 

18 липня прокуратура Печерського району Києва порушила кримінальну справу за фактом порушення таємниці листування депутата Володимира Ландіка.

 

Справа була порушена за результатами перевірки заяви пана Ландіка від 21 червня, в якому йдеться про порушення його особистих прав, гарантованих Конституцією України, і необхідності прийняття рішення відповідно до Кримінального кодексу України.

 

Мета кримінальної справи - знищити LB.ua, його творчий колектив і керівників видання, заявила в коментарі «Детектор медіа» шеф-редактор LB.ua Соня Кошкіна.

 

Глава Адміністрації президента Сергій Льовочкін засудив порушення кримінальної справи щодо видання і звернувся до Генпрокуратури з проханням перевірити законність цього рішення.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY