detector.media
18.07.2012 14:36
«Україна» знімає мок’юментарі про видатних українців до Дня Незалежності
Виробляє фільм Signal Red

Телеканал «Україна» розпочав зйомки науково-популярного проекту, який розповідає про видатні винаходи українців, що змінили світ. Про це повідомляє прес-служба «України».

 

Фільм «Мейд ін Юкрейн» вийде на телеекрани 24 серпня, у День Незалежності.

 

Стрічка знімається в жанрі мок'юментарі, в стилістиці road movie («фільм-подорож») -об'єднує елементи науково-популярного, пригодницького та фентезійного жанрів, з інтеграцією ігрових сцен та комп'ютерної графіки.

 

Головні герої фільму - Дмитро та його сестра Олена - сучасні молоді люди, які подорожують світом, навчаються і працюють. За сімейною традицією, 24 серпня вони відправляються на «малу батьківщину» - у невелике українське село до свого діда-мельника, «який до того ж ще трохи й... чаклун»: «Онуки дуже скептично оцінюють роль України у світовій історії, про що прямо і заявляють дідові. І ось тут починаються чудеса...»

 

Зйомки проекту здійснює продакшн-хауз Signal Red, який входить до групи компаній Film.ua.

 

«Для зйомок фільму ми зібрали по-справжньому професійну команду, яка працює чітко і злагоджено і може реалізувати проект у найкоротші терміни. У процесі створення фільму ми використовуємо нестандартні творчі рішення та інноваційні підходи, адже основною «фішкою» фільму є велика кількість спецефектів з 3D-технологіями для візуалізації наукових досліджень та відкриттів», - говорить Оксана Майданська, креативний продюсер Signal Red.

 

Головні ролі у фільмі «Мейд ін Юкрейн» виконали Дмитро Ступка та Вікторія Токманенко, роль діда-мельника зіграв заслужений артист України Валерій Зайцев.

 

 «Головним в цьому проекті для мене стало те, що фільм присвячений Дню Незалежності. Це - дуже патріотичне кіно, і, коли мені запропонували зіграти в ньому роль - я відразу погодився. Упродовж всього фільму автори розповідають про Україну і про талановитих українців, без яких сучасний світ був би немислимий», - коментує Дмитро Ступка.

 

До зйомок приєдналися й працівники «України». Ролі у фільмі виконали ведучі програми «События» Олександр Мозговий, Марина Кухар, Олена Кот та Євген Міхін, ведучий програми «События недели» Андрій Данилевич, ведучі соціального телепроекту «Критична точка» Микола Сирокваш та Олександра Адаменко, а також журналісти каналу.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY