detector.media
13.07.2012 12:50
Побили журналістку газети «Експрес» Світлану Мартинець
Під час розслідуванням діяльності секти Догнала

На Львівщині на журналістку газети «Експрес» Світлану Мартинець напали під час розслідуванням діяльності так званої секти Догнала. Про це пише сайт texty.org.ua з посиланням на газету «Експрес».

 

Світлана Мартинець у ході розслідування намагалася поспілкуватися зі священиком УГКЦ, якого, за деякими свідченнями, захопили та силою утримували догналівці. Щойно журналістка зайшла на священне обійстя у Жовкві (містечко неподалік Львова), на неї напали три жінки, одягнені, як монахині.

 

За словами Світлани Мартинець, жінки «наносили удари зі знанням справи, одна з них робила це, ймовірно, ланцюгом». За результатами судово-медичної експертизи, у журналістки виявили забої грудної клітки та голови, струс головного мозку.

 

За інформацією газети «Експрес», оперативна група міліції прибула на місце пригоди за кілька хвилин. Газета продовжує своє розслідування, а також опублікувала фото жінок з надією, що їх упізнають, знайдуть і притягнуть до відповідальності. Як з'ясували згодом журналісти «Експресу», особи, які напали на Світлану Мартинець, - члени секти Догнала (відомої також як «підгорецькі отці»).

 

Нагадаємо, Світлана Мартинець минулого року провела цикл розслідувань, у яких звинуватила Андрія Слюсарчука (так званого Доктора Пі) у фальсифікаціях, незаконній лікарській діяльності і навіть убивствах. Андрій Слюсарчук був затриманий міліцією у межах кримінальної справи і наразі перебуває у Львівській обласній психіатричній лікарні, де проходить відповідну експертизу.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY