detector.media
12.07.2012 15:08
Телеканал «Київ» дізнався, що СБУ вивчає рух коштів на його банківському рахунку
Канал написав відкритий лист Ігорю Калініну

Телеканалу «Київ» стало відомо, що СБУ вимагає розкрити банківську таємницю в банку - утримувачу комерційних рахунків телекомпанії, а саме: надати інформацію щодо руху коштів на зазначеному рахунку з 1 січня 2011 року. Про це йдеться у відкритому листі телеканалу до голови СБУ, генерал-лейтенанта Ігоря Калініна.

 

Офіційного повідомлення про вищезгадані дії, а також підстави та причини вищезазначених дій телекомпанія не отримувала, зазначає виконувач обов'язків директора каналу Світлана Криворучко.

 

«Просимо звернути Вашу увагу на те, що в разі підтвердження інформації про витребування Службою безпеки України у банку звіту щодо руху коштів телекомпанії "Київ", це може бути розцінено як спроба тиску на ЗМІ напередодні початку передвиборчої кампанії з боку силових структур. Аби розставити крапки над "і" та уникнути ситуації, яку б можна було неоднозначно трактувати по відношенню до очолюваної Вами структури, просимо Вас розібратися та допомогти зробити правильні висновки щодо вищезазначених обставин», - йдеться у відкритому листі.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY