detector.media
12.07.2012 14:13
Міліціонера, який напав на одеського журналіста, притягли до дисциплінарної відповідальності
За створення конфліктної ситуації з громадянами

Міліціонера, який напав на редактора «Інформаційного сайту Одеси 048.ua» Олександра Городілова під час висвітлення акції біля Одеської обласної адміністрації, залучили до дисциплінарної відповідальності. Про це пише видання «Комментарии. Одесса» з посиланням на прес-службу Головного управління МВС України в Одеській області.

 

За даними відомства, міліціонера покарали за грубе порушення вимог дисциплінарного статуту органів внутрішніх справ Україні, створення конфліктної ситуації з громадянами, в результаті якої сталася подія, яка викликала значний суспільний резонанс.

 

«10.07.2012 в деяких інтернет-виданнях було оприлюднено інформацію про непрофесійні дії працівників міліції, які несли службу по охороні громадського порядку біля адмінбудинку Одеської обласної державної адміністрації. Керівництвом Головного управління на зазначене повідомлення оперативно відреагували і призначили проведення службової перевірки, за результатами якої встановлено, що факти, викладені в публікації, знайшли часткове підтвердження», - йдеться в повідомленні МВС.

 

Матеріали службової перевірки скеровано до прокуратури Приморського району Одеси для надання правової оцінки прийнятому рішенню.

 

Як писала ТК, 9 липня в Одесі дільничний Шевченківського відділу міліції старший лейтенант міліції Микита Сєргєєнко напав на редактора «Інформаційного сайту Одеси 048.ua» Олександра Городілова, вихопивши з рук відеокамеру і кинувши її на асфальт.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY