detector.media
11.07.2012 15:54
Сергій Товстенко перейшов із «Київстара» на канал «Україна»
Сергій Товстенко перейшов із «Київстара» на канал «Україна»
Очолив піар-відділ

Сергій Товстенко-Забелін став керівником відділу корпоративних комунікацій телеканалу «Україна». Цю інформацію він підтвердив «Детектор медіа» особисто.

 

«Одним з пріоритетів розвитку телеканалу "Україна" є формування стійкої позитивної репутації як успішного, найбільш швидко зростаючого каналу країни. З урахуванням мого попереднього досвіду роботи в бізнес-секторі, мене запросили на телеканал для вирішення комунікаційних завдань, у першу чергу, в цьому напрямку», - прокоментував Сергій Товстенко своє призначення.

 

До призначення пан Товстенко потягом майже 8 років, з 2004 р., працював у піар-відділі мобільного оператора «Київстар», куди перейшов з мережевого рекламного агентства Bates Ukraine. Сергій Товстенко також має досвід журналістської роботи (працював редактором на «Інтері», головним редактором веб-проекту P5 Сommunications, у Всесвітній службі «Радіо України») і роботи прес-секретарем державної установи. Закінчив Київський національний університет імені Тараса Шевченка.

 

Посада керівника відділу корпоративних комунікацій «України» була вакантною з грудня 2011 року, коли її залишила Алевтина Шаповалова.

 

Нагадаємо, цього тижня новий піар-директор з'явився і в «1+1».

 



«Детектор медіа»

Фото надані прес-службою Сергієм Товстенком

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY