detector.media
10.07.2012 11:03
«1+1» призначив нового піар-директора
«1+1» призначив нового піар-директора
Анастасія Троцька приступає до обов’язків з 10 липня

10 липня на посаду піар-директора каналу «1+1» призначено Анастасію Троцьку. Про це повідомляє прес-служба каналу.

 

Анастасія Троцька - експерт у комунікаціях і зв'язках з громадськістю. За більш ніж 8 років роботи вона отримала досвід у міжнародних, державних і громадських організаціях, а також у сфері журналістики.

 

Серед успішних завдань, реалізованих пані Троцькою, інформаційні заходи ЮНІСЕФ навколо Євро-2012, створення Мережі соціальної журналістики, масштабна кампанія ЄС проти домашнього насильства, підвищення інвестиційної привабливості Одеського регіону, поліпшення прозорості роботи прикордонних служб Молдови і України та інше.

 

«Ми навмисно шукали людину не з медійного середовища. Досвід людини з нової галузі допоможе нам вийти за межі класичного піару на телебаченні», - прокоментував Олександр Ткаченко, генеральний директор групи компаній «1+1».

 

Пані Троцька також має досвід міжнародного експерта в кризових регіонах, надаючи інформаційну підтримку під час проведення перепису населення в Косово та сприяння мирному вирішенню конфлікту в Придністров'ї, а також на європейському рівні по залученню нових членів до Асамблеї європейських регіонів у Франції.

 

Сама Анастасія Троцька коментуючи зміну сфери діяльності, сказала: «Для мене це абсолютно нова сфера, можливість подивитися на медіа зсередини і реалізувати всі ідеї без перешкод. Але головне я буду працювати над змінами в сприйнятті людей, просуваючи нові формати новин, стилю життя, розваг в Україну».

 

Попередній піар-директор Анастасія Жук пішла з посади 1 липня. Анастасія Жук працювала на посаді піар-директора «1+1» з 2008 року. Раніше вона була прес-секретарем «Українського медіахолдингу».

 

«Детектор медіа»

 

Фото - «Дуся»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY