detector.media
09.07.2012 13:51
На Одещині невідомі закидали будинок журналіста займистими пляшками
Намагалися підпалити

9 липня у місті Котовську Одеської області на будинок журналіста газети «Избирком» Анатолія Тіорі напали невідомі. Про це повідомляє сайт «Одесса. Комментарии» з посиланням на прес-службу обласного УВС.

 

За даними відомства, вранці о 4:50 в Котовський міський відділ ГУ МВС України в Одеській області із Котовського райуправління МНС надійшло повідомлення про загоряння стіни житлового будинку по вулиці Гагаріна.

 

«Виїздом слідчо-оперативної групи міськвідділу міліції на місце події зі слів господаря будинку, 1956 р.н., приватного підприємця, позаштатного кореспондента газети "Избирком", встановлено, що невідомі особи в 3:00 ночі кинули в бік його домоволодіння чотири пляшки, наповнені рідиною світлого кольору з характерним запахом нафтопродуктів, попередньо - дизпаливом», - йдеться в повідомленні.

 

В результаті даного інциденту було пошкоджено віконне скло і закопчено стіну будинку. Пожежі не сталося. З місця події вилучено дві вцілілі пляшки з рідиною, фрагменти скла від розбитих пляшок і сірники.

 

Міліція перевіряє, чи підпадають дії невідомих, які закидали будинок котовського журналіста пляшками із запальною сумішшю, під статтю 194 КК України - умисне знищення або пошкодження чужого майна шляхом підпалу.

 

 


 

 

Анатолій Тіорі відомий своєю критичною позицією щодо місцевої влади. Нещодавно депутати Котовської міської ради напали на журналіста і зіпсували його особисті речі.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY