detector.media
09.07.2012 12:20
На ZIK стартує нова юридична програма
Юристи надаватимуть консультації телеглядачам безкоштовно

З 9 липня щопонеділка о 22:45 на телеканалі ZIK виходитиме нова юридична програма «Народний адвокат з Андрієм Лопушанським». Про це йдеться на порталі ZIK.

 

У програмі юристи реагуватимуть на звернення громадян і допомагатимуть їм вирішувати правові непорозуміння. На прикладах вони пояснять, як зорієнтуватись у проблемі правового характеру. Усю юридичну підтримку людям надаватимуть безкоштовно.

 

«Досвідчені юристи з Києва та Львова щосуботи приїжджають в юридичні громадські приймальні (Самбір, Старий Самбір, Турка, Хирів, Добромиль та Сколе) і консультують громадян у різних галузях права, допомагають вести документацію, готують позови до судів», - йдеться у повідомленні.

 

Також один раз на тиждень у той же час у кожному місті буде організовано платформу, де людина зможе «на камеру» розповісти про свою проблему у присутності знімальної групи ZIK. Громадян завчасно повідомлятимуть про час і день прибуття адвокатів та журналістів.

 

Найцікавіші та найскладніші процеси потраплять на телебачення. «Народні юристи розтлумачать, як виплутатись із "законодавчих тенет". А чиновники-правопорушники опісля вже будуть під прицілом не лише народних адвокатів, а й журналістів», - йдеться у повідомленні.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY