detector.media
06.07.2012 16:57
Комерційним директором «Русского радио» стала Світлана Гончаренко
Комерційним директором «Русского радио» стала Світлана Гончаренко

Комерційним директором радіомережі «Русское радио», що входить до холдингу «ТАВР-Медіа», призначено Світлану Гончаренко. Про це йдеться в повідомленні радіохолдингу.

 

Світлана Гончаренко працює на «Русском радио» з моменту його виходу в ефір, тобто понад 10 років. Очоливши комерційних відділ, вона планує розширити колектив і запустити нові комерційні та творчі проекти.

 

«Ми хочемо залучити до роботи на "Русском радио" нових сильних, подекуди навіть агресивних продавців. "Русское радио" отримало нещодавно нове дихання у вигляді нового сильного ранкового шоу, яке за півроку свого існування стало одним з провідних на ринку. Крім того готуються до виходу нові яскраві проекти осінньо-зимового сезону. Так що я впевнена, оновленій та посиленій команді комерційного відділу буде чим порадувати ринок і своїх клієнтів», - розповіла про свої плани Світлана Гончаренко.

 

Світлана Гончаренко є найдосвідченішою людиною в рекламному відділі Русского радио, каже комерційний директор «ТАВР-Медіа» Лариса Сірик. «І оскільки як продавець вона вже повністю реалізувалася, ми бачимо необхідність її реалізації як керівника», - зазначила пані Сірик.

 

Радіомережа «Рсское радио» працює вже 10 років. Віднедавна «Русское радио» розпочало мовлення у Львові та Ужгороді, охопивши вже всю країну.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY