detector.media
05.07.2012 16:53
Прокуратура Київської області отримала 112 запитів і запевняє, що всі опрацювала

Прокуратура Київської області отримала 112 запитів на інформацію за період із 3 січня до 30 червня 2012 року. Про це повідомляє прес-служба прокуратури.

 

Ще чотири запити залишились для опрацювання із 2011 року.

 

З них прокуратура надала інформацію на 56 запитів, надіслала 52 роз'яснення, ще п'ять запитів були спрямовані іншим розпорядникам. Також прокуратура відмовила в задоволенні 1 запиту. Ще два запити опрацьовуються.

 

Серед зареєстрованих інформаційних запитів - 112 запитів надійшло до апарату, 63 - до міжміськрайпрокурорів. З розглянутих запитів на інформацію: три стосувались питань досудового слідства, сім - правозахисної діяльності, шість - представництва інтересів громадян та держави в суді, дев'ять - кадрових питань, два - підтримання державного обвинувачення в судах, два - з питань організаційно-розпорядчої діяльності та 80 з інших питань.

 

Прокуратура не отримувала інформаційних запитів, які стосуються інформації, необхідної для захисту життя чи свободи особи, щодо стану довкілля, якості харчових продуктів і предметів побуту, аварій, катастроф, небезпечних природних явищ та інших надзвичайних подій, що сталися або можуть статись і загрожують безпеці громадян, відповідь на які має надаватися не пізніше 48 годин з дня отримання запиту.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY