detector.media
05.07.2012 13:25
МВС завдяки «Українській правді» викрило співробітників міністерства, які займались підробкою документів
Приводом для перевірки стала публікація в блозі Сергія Лещенка

Департамент внутрішньої безпеки Міністерства внутрішніх справ завдяки «пильності та активній громадянській позиції» журналіста інтернет-видання «Українська правда» Сергія Лещенка викрив групу посадовців, які займалися підробкою та розповсюдженням бланків документів суворої звітності. Про це йдеться на сайті МВС.

 

Приводом для перевірки стала публікація «Радий за міністра Захарченка та його 22-річну співробітницю» в блозі Сергія Лещенка на «Українській правді».

 

Зловмисники, які були працівниками центрального апарату відомства, виготовляли та збували за винагороду підроблені бланки перепусток для в'їзду транспорту на його територію. Під час перевірки у фігурантів справи було виявлено та вилучено понад 120 бланків підроблених перепусток з відтиском печатки та підпису керівника підрозділу, відповідального за видачу та облік цих документів. Крім того, було вилучено інші документи, що видаються відомством, та круглу печатку з написом «Міністерство внутрішніх справ України».

 

Матеріали за даним фактом передані до прокуратури міста Києва.

 

При цьому МВС наголошує, що як і попередньо повідомлялось головний штаб міністерства не мав відношення до цих порушень. А протиправні дії вчиняли троє працівників двох інших підрозділів центрального апарату МВС.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY