detector.media
04.07.2012 16:00
Засідання Комітету зі свободи слова перенесли через відсутність депутатів

4 липня, у середу, засідання Комітету Верховної Ради України з питань свободи слова та інформації не відбулось через відсутність кворуму. Як повідомив голова комітету Юрій Стець, через політичну ситуацію члени комітету не змогли взяти в ньому участь.

 

На який день перенесене засідання, поки що не відомо. На засіданні мали розглядати заяву інтернет-видання «Українська правда» про переслідування його журналіста Службою безпеки України, питання щодо перешкоджання професійній діяльності журналіста інтернет - видання «KorrDon.info» Максима Касьянова та заяву редакторів одеських видань «Юг» і «Чорноморські новини» щодо тиску на редакції з боку органів влади та правопорядку з метою заволодіння приміщеннями.

 

Нагадаємо, 3 липня Верховна Рада ухвалила в другому читанні законопроект № 9073 про засади державної мовної політики, ініціаторами якого є народні депутати від Партії регіонів Вадим Колесніченко і Сергій Ківалов. Депутати від опозиції заявили, що закон був прийнятий з порушенням регламенту. Біля «Українського дому» з 3 липня триває акція протесту проти ухвалення закону.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY