detector.media
04.07.2012 13:22
Під час мітингу під «Українським домом» пошкоджено сигнальний кабель НТКУ

4 липня поблизу «Українського дому» невідомими з-поміж демонстрантів був пошкоджений сигнальний кабель, через який проходить струм току потужністю 40 кіловат і який використовується для передачі телевізійного сигналу в прямий ефір Першого національного телеканалу. Про це повідомляє прес-служба каналу.

 

Національна телекомпанія України просить усіх громадян, які перебувають поблизу «Українського дому», утриматися від псування телевізійного обладнання. «Такі дії призводять до фінансових втрат мовника та перешкоджають роботі журналістів у висвітленні найважливіших подій у житті держави», - йдеться в заяві телекомпанії.

 

Як відомо, біля «Українського дому» з 3 липня триває акція протесту проти ухвалення закону «Про засади державної мовної політики». 4 липня в «Українському домі» мала відбутися прес-конференція президента Віктора Януковича з прямої трансляцією на Першому національному. Але прес-конференцію перенесено на невизначений термін через події у Верховній Раді (заява про відставку спікера і віце-спікера).

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY