detector.media
03.07.2012 17:29
«Все буде добре» стартувало на рівні середніх показників

2 липня, у понеділок, прем'єра тележурналу СТБ «Все буде добре» мала рейтинг 0,87%, частку 7,26% за комерційною аудиторією каналу (люди віком 18-54 років, вибірка «50 тис.+»).

 

За вибіркою «Вся Україна» показники такі - рейтинг 0,85%, частка 7,12%.

 

За період 25 червня - 1 липня СТБ мав середню частку 8,06% за «50 тис.+» та 7,39% за «Всією Україною».Таким чином, показники проекту дещо нижчі за середні каналу за минулий тиждень.

 

Нагадаємо, кожен випуск «Все буде добре» складається з 5-6 рубрик, наприклад: «Кухня», «Стиль, краса», «Здоров'я і спорт», «Схуднення», «Дім», «Фінанси», «Педіатр», «Психолог», «Як знайти чоловіка» та інших. Тележурнал веде Надія Матвєєва, радіоведуча ранкового шоу на «Русском радио».

 

У кожній з рубрик є свої зоряні експерти, серед них: Надія Воронцова («Холостяк»), Микола Ворошнов («Зважені та щасливі»), Аніта Луценко («Зважені та щасливі»), Ігор Обухівський («Зважені та щасливі»), Ектор Хіменес-Браво («МастерШеф»), Дмитро Карпачов («Детектор брехні») та інші.

 

Дані дослідження телевізійної аудиторії, яке реалізують GfK Ukraine і «Комунікаційний альянс» (моніторинг), надані ІТК. Правовласником ліцензії на софт є ІТК. Дані розраховані для населення віком 18-54, вибірки «Вся Україна» та «50 тис.+». У матеріалі використані дані overnight. Програма виходила у слоті 16.02-17.59. Дані представлені за показниками рейтингу та частки. Детальніше про використані змінні дивіться в глосарії GfK чиІТК.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY