detector.media
29.06.2012 16:18
У Кисельова покажуть фільм про шахтарів, а у Шустера говоритимуть про Євро

29 червня в межах ток-шоу «Велика політика з Євгеном Кисельовим» на «Інтері» вийде документальний фільм про будні шахтарів російського журналіста Володимира Молчанова «Забой 2012». Про це йдеться на сайті каналу.

 

Фільм «Забой» вийшов у ефірі 29 червня 1991 року під час програми «До и после полуночи» на «Центральном телевидении - Останкино». Тепер Володимир Молчанов разом з «Інтером» розшукали старих героїв та дізнались як склалась їх доля через 21 рік та зняли нову стрічку.

  

В цей же день, темою ефіру ток-шоу Першого національного «Шустер live», як повідомляє сайт «Савік Шустер студія», буде «Чи стало Євро успіхом для України?». Гостями програми будуть Маркіян Лубківський, директор турніру УЄФА Євро-2012 в Україну, Хосе Родрігес Мояно, посол Іспанії в Україну, Шандор Варга, агент ФІФА,  Мартин Каллен, директор турніру УЄФА Євро-2012, Олександр Ярославський, президент ФК «Металіст». Олександр Герега, директор мережі будівельних супермаркетів, Олександр Мартиненко, генеральний директор інформаційного агентства «Інтерфакс-Україна», Ольга Червакова, журналіст СТБ, Єгор Бенкендорф, генеральний директор Першого національного каналу України, Генрік Литвин, Посол Польщі в Україну.

 

Нагадаємо, «Велика політика» стартує о 22.30, а «Шустер live» о 21:25.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY