detector.media
27.06.2012 14:54
«СТС Медіа» запустив моніторинг цілісності регіонального мовлення
Моніторинг виявлятиме можливі розбіжності в сітці мовлення регіональних каналів

Російський медіахолдинг «СТС Медіа» запустив спільно з компанією Comexp проект з моніторингу регіонального телевізійного ефіру щодо цілісності й безперервності мовлення, повідомила прес-служба холдингу.

 

Основними завданнями проекту стануть управління якістю сигналу, забезпечення безперервного мовлення та управління ризиками. До списку, за яким здійснюватиметься моніторинг, увійдуть міста РФ з населенням понад 100 тис. осіб.

 

Моніторинг базується на технології, що дозволяє розпізнавати зображення на основі механізму, що моделює зорове сприйняття людини. Проект дозволить виявляти можливі розбіжності в сітці мовлення регіональних каналів.

 

У компанії стверджують, що це перший подібний проект на російському ринку.

 

«Проект обеспечивает высокую точность измерений, отслеживая сигналы в онлайн режиме, а также дает возможность настройки для дистанционной работы с системой из любой точки мира. При этом комплекс сравнений работает ежедневно 24 часа в сутки и позволяет отследить максимально широкий перечень опций, в числе которых подтверждение выходов сетевой рекламы и анонсов, непрерывности и неизменности сетевого и программного рекламных блоков. Все это в совокупности позволит получать полную картину относительно целостности и непрерывности вещания, а в случае выявления отклонений и сбоев, совместно с региональными партнерами, оперативно их устранять», - коментує заступник генерального директора «СТС Медіа» з управління мовленням в РФ Сергій Петров.

 

«СТС Медіа» управляє трьома телеканалами в Росії: СТС, «Домашний» і «Перец», а також «31 каналом» у Казахстані і телевізійною компанією в Молдові. Холдинг також володіє власною компанією з виробництва телевізійного контенту - Story First Production

 

Компанія Comexp створена у 2006 году. За результатами проведених науково-дослідницьких робіт у 2008 році отримала патент на новий спосіб обробки зображень TAPe-technology. На сьогодні компанія є розробником прикладних рішень у галузі технології розпізнавання образів.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY