detector.media
27.06.2012 14:08
Христина Потупчик пішла з посади прес-секретаря російського руху «Наші»

Христина Потупчик залишила посаду прес-секретаря російського молодіжного пропутінського руху «Наші». Про це вона повідомила у своєму блозі.

 

Новим прес-секретарем руху стала Анастасія Федоренчик.

 

Своє звільнення Христина Потупчик пояснила тим, що вона втомилася за п'ять років роботи в «Наших». «Усе це не значить, що мої погляди змінилися. Я залишаю за собою право будь-яких коментарів на будь-які теми, як і раніше, люблю милих цуциків, не люблю мудаків, підтримую Путіна, буду по можливості допомагати Василю Якеменку...», - написала пані Потупчик.

 

Конкретних планів на майбутнє екс-речник «Наших» поки не має. Її мета - знайти команду, у якій можна буде продуктивно працювати наступні п'ять років.

 

У минулому Христина Потупчик була прес-секретарем Державного комітету РФ у справах молоді, Федерального агентства у справах молоді («Росмолодежь»).

 

«Наші» - російський молодіжний рух, створений у 2005 році (за деякими даними, адміністрацією президента РФ) на базі руху «Идущие вместе». Куратором руху є голова Федерального агентства у справах молоді («Росмолодежь») Василь Якеменко. «Наші» підтримують президента РФ Володимира Путіна. У травні 2012 року на базі «Наших» створено політичну партію «Розумна Росія» («Умная Россия») для участі в майбутніх виборах.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY