detector.media
26.06.2012 15:32
«Інтер» покаже прем’єру власного серіалу «Небесні родичі»
8 липня усі 8 серій поспіль

У неділю, 8 липня, на каналі «Інтер» вийде прем'єра серіалу власного виробництва «Небесні родичі». Про це повідомляє прес-служба каналу.

 

Показ серіалу розпочнеться о 10:25, в ефір вийдуть усі вісім серій поспіль.

 

Виробництво 8-серійного телефільму здійснювали «Студія Квартал-95» спільно з телеканалом «Інтер» у 2011 році.

 

За жанром це сімейна комедія. Фільм розповідає про молодого чоловіка Артема, який живе безтурботним життям, а його головними пріоритетами є жінки, алкоголь і численні вечірки. Але з потойбіччя з'являються його родичі-привиди: батьки, дядько й дідусь - і намагаються змінити долю Артема та повернути його на праведний шлях. Життя головного героя перевертається, наповнюючись містичними й одночасно смішними історіями та подіями.

 

Режисер фільму - Богдан Дроб'язко, автори сценарію - Борис Шефір, Андрій Яковлєв, Михайло Савін та інші, автори ідеї та продюсери - Володимир Зеленський, Борис Шефір, Сергій Шефір, Андрій Яковлєв, виконавчий продюсер - Тарас Гавриляк, оператор - Антон Дроздов, композитор - Юрій Здоренко.

 

У ролях - Артем Ткаченко, Настя Задорожна, Ольга Макєєва, Андрій Ургант, Микола Добринін, Павло Дерев'янко, Олена Стефанська, Олександра Кирєєва.

 

Про плани знімати цей серіал генеральний продюсер телеканалу «Інтер» Володимир Зеленський розповідав ще у вересні 2010 року.

 

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY