detector.media
25.06.2012 12:57
Enter Film змінив директора і програмну концепцію
Нацрада дозволила каналу відмовитися від дитячих програм

Телеканал Enter Film («Ентер-фільм») змінив програмну концепцію і керівництво. Відповідні зміни до супутникової ліцензії ТОВ «ТРК "Кіно ТВ"» внесла Національна рада з питань телебачення і радіомовлення на засіданні 23 червня.

 

Директором каналу замість Володимира Шарка стала Олена Гуц. Вона ж увійшла до редакційної ради, другим членом якої є Ярослав Порохняк.

 

За новою програмною концепцією формат каналу визначено як кінопоказ (був - інформаційно-розважальний з фільмопоказом.

 

Частка національного продукту зменшилася з 18 годин до 12 годин на добу, іноземного продукту - збільшилася з 6 годин до 12 годин на добу, при цьому частка програм власного виробництва зменшилася з 6 годин до 3,5 годин на добу.

 

Інформаційно-аналітичні та публіцистичні, культурно-мистецькі, розважально-музичні програми залишилися по 1 годині на добу, зникли дитячі програми, яких було 3 години на добу, натомість фільмопоказу побільшало з 13 годин до 16 годин на добу.

 

Реклами стало 3,5 години (було 3 години), елементів оформлення ефіру - 6 хвилин (було 30 хвилин), анонсів - 24 хвилини (раніше не було), телеторгівлі - 1 година (було 1,5 години).

 

Enter Film входить до медіагрупи «Інтер», володіє ліцензіями на супутникове та цифрове ефірне мовлення в мультиплексі МХ-1. Наразі було переоформлено супутникову ліцензію каналу.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY