detector.media
20.06.2012 15:48
Новий канал припиняє трансляцію українсько-російської «Фабрики зірок»
Новий канал припиняє трансляцію українсько-російської «Фабрики зірок»
Причина – у недотриманні програмної політики російським «Первым каналом»

Новий канал припиняє трансляцію шоу «Фабрика зірок. Україна - Росія». Про це йдеться на сайті Нового каналу.

 

Причина, за якою шоу більше не буде транслюватися Новим каналом, - переноси в показі проекту російським «Первым каналом».

 

«Хто сильніше - українські чи російські "екс-фабриканти"? Новий канал змушений залишити це питання відкритим, тому що припиняє трансляцію шоу "Фабрика зірок. Україна - Росія"», - йдеться у повідомленні.

 

За домовленостями, Новий канал може транслювати «Фабрику» тільки після показу на «Первом канале». «Декілька тижнів тому російські колеги попередили про перенос трансляції другого випуску шоу, який був запланований на 8 червня. А днями "Первый" заявив про перенесення наступного - третього випуску, ефір якого був запланований на 22 червня. Програмна політика Нового каналу не дозволяє переносити випуски проектів на невизначені строки - рветься цілісне сприйняття шоу. Подібні переноси в ефірі - прояв неповаги до глядача. Такі дії припустимі тільки у форс-мажорних обставинах, а значить в одиничних випадках. Повторний перенос Новий канал вважає неможливим», - коментує канал.

 

Нагадаємо, 10 червня замість другого випуску шоу Новий канал транслював спецпроект «Фабрика. Протистояння».

 

«Фабрика зірок. Україна - Росія» - це спільний проект Нового каналу та «Первого канала» (Росія). У ньому дві команди по п'ять учасників, які представляють українську та російську «Фабрики», змагаються у двобої. Змагання стилізовані за принципом боксерського поєдинку. Переможців визначає журі (без глядацького голосування). У журі виступають Юрій Нікітін, Віктор Дробиш, Лоліта та інші.

 

Прем'єра українсько-російської «Фабрики зірок» на Новому каналі 3 червня провалилася: взяла рейтинг 1,02%, частку 3,65% за комерційною аудиторією каналу (люди віком 14-49 років, вибірка «50 тис.+»)*.

 

* Дані дослідження телевізійної аудиторії, яке реалізують GfK Ukraine і «Комунікаційний альянс» (моніторинг), надані Індустріальним телевізійним комітетом (ІТК). Правовласником ліцензії на софт є ІТК. Дані розраховані для населення віком 14-49, вибірка «50 тис.+». У матеріалі використані дані overnight. «Фабрика зірок» виходила у слоті 20:00-21:51. Дані представлені за показниками рейтингу та частки. Детальніше про використані змінні дивіться в глосарії GfK чи ІТК.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY