detector.media
20.06.2012 11:59
Серед учасників «Фермер шукає дружину» буде жінка
Серед учасників «Фермер шукає дружину» буде жінка

Перший випуск реаліті «Фермер шукає дружину - 2» СТБ покаже у вівторок, 3 липня, о 20:10. Інші випуски вийдуть після перерви, на початку осені. Про це повідомляє прес-служба каналу.

 

У першому епізоді будуть представлені десять фермерів, які бажають знайти собі пару. Після ефіру упродовж двох тижнів усі охочі зможуть написати їм листи. П'ятеро фіналістів, які отримають найбільшу кількість листів, і стануть учасниками самого реаліті. З-поміж усіх листів вони оберуть десять претенденток, з якими влаштують перше побачення. Після нього кожен із чоловіків повинен вибрати шість жінок, які проведуть з ним на фермі два тижні. Після цього кожен з них робить свій вибір та їде в «романтичну подорож».

 

У другому сезоні разом з чоловіками-фермерами шукатиме пару і жінка - 25-річна власниця кролячої ферми. Також серед учасників шоу є фермери з Грузії та Білорусі.

 

 

 

Юлія Зайкова, єдина учасниця шоу «Фермер шукає дружину»

 

Нагадаємо, реаліті-шоу СТБ «Фермер шукає дружину» виробляється за форматом The Farmer Wants a Wife компанії Fremantle Media. Ведуча - Ірина Борисюк. Перший сезон стартував у липні 2011 року, тоді в ефір також вийшов попередній випуск з візитками фермерів.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY