detector.media
19.06.2012 11:53
Star Media знімає драму за книгою Анатолія Барбакару
Називатиметься «Одеса-мама»

Кінокомпанія Star Media зніматиме кримінальну драму за книгою Анатолія Барбакару «Одеса-мама». Про це повідомила прес-служба продакшна.

 

Нагадаємо, Анатолій Барбакару є колишнім в'язнем та ведучим програми ICTV «Джентельмени на дачі».

 

Автор сценарію - Максим Бєлозор, режисер-постановник - Едуард Паррі, художник-постановник - Лариса Жилко, оператор-постановник - Ілля Меліхов, продюсери - Артем Доллежаль, Влад Ряшин.

 

Стрічка зніматиметься в Москві та Одесі.

 

«Одеса, 1980 рік. У Костика Волошина є мрія - втекти за кордон. Соціалізм він будувати не має наміру. Костик веде подвійне життя - посада наукового співробітника НДІ лише прикриття для шулерської діяльності, в якій Костик абсолютний профі. Рятуючись від розправи крутого картяра Гоги, якому заборгував велику суму, він їде в Одесу, звідки сам родом. Його мета - якомога швидше "заробити" пристойну суму, достатню для виїзду з країни. Всі афери наш герой провертає під прикриттям Балабана. Балабан допомагає Костику з однієї причини - двадцять років тому він не зміг викрити людей, підставив батька Костика... Однак, кращий друг і покровитель Балабан стає ворогом номер один, коли Костик дізнається, що саме він стояв за наклепом, що призвела до загибелі його батька», - йдеться в анотації.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY