detector.media
19.06.2012 11:18
Perekhid випускатиме «Женский журнал» і «Женский журнал. Здоровье» в цифровій версії
Продаватимуться в електронних кіосках ej.ua і journals.ua

Починаючи з травня видавничий дім Perekhid Publishing House випускатиме цифрові версії «Женского журнала» і «Женского журнала. Здоровье». Видання продаватимуться в електронних кіосках ej.ua і journals.ua. Про це повідомляє прес-служба видавничого дому.

 

Для купівлі та скачування доступні як останні, так і ретро-номери журналів. Обидва кіоски дозволяють оформити передплату на електронні версії журналів.

 

Ціни на цифрові версії журналів трохи нижчі, ніж на друковані аналоги.

 

Купуючи журнал, читачі можуть створювати свій архів і переглядати його, залишаючись онлайн, або скачувати для читання поза зоною доступу до інтернету. Електронні кіоски забезпечують можливість читання журналів як на екрані звичайного комп'ютера (PC, Mac), так і на екрані планшета.

 

«Ми стежимо за тим, як змінюється спосіб споживання інформації читачами. І те, що кожен з них щодня взаємодіє мінімум з трьома екранами (комп'ютер, телефон, планшет), вимагає від нас відповідних коригувань стратегії розвитку друкованих продуктів. Цифрові версії журналів - це найперший і найпростіший крок. Я впевнена, серед читачів знайдуться ті, хто оцінить електронну версію, адже звичний багатьом момент перегортання збережений, а скачавши журнал собі на планшет, можна, як і раніше, приємно проводити з ним час у ванній і в очікуванні процедури в салоні краси», - коментує Олена Лобова, директор Perekhid Publishing House.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY