detector.media
15.06.2012 16:37
З медіахолдингу UBG звільнено 28 співробітників
Корпорація спростовує чутки про бажання закрити канали «A-One Україна» і «Добро-ТВ»

Корпорація UBG, що управляє й володіє супутниковими телеканалами Business, «A-One Україна», «Добро-ТВ» і Ukrainian Fashion, звільнила 28 співробітників свого медіанапряму. Інформацію, отриману «Детектор медіаю» з власних джерел, підтвердив керівник медіанапряму UBG Артем Ткачов.

 

Звільнення торкнулися каналу «Добро-ТВ» і департаменту власного виробництва. Вони пов'язані із завершенням зйомок ток-шоу «Без рецепта» і програми «Я росту» каналу «Добро-ТВ», пояснює керівник.

 

«Кадрова ротація дійсно відбулася: за фактом завершення зйомок проектів "Без рецепта" і "Я росту" ми звільняємо тих співробітників, які були задіяні на виробництві цих програм. Звільнено 28 осіб, із них четверо - з каналу "Добро-ТВ", інші - співробітники департаменту власного виробництва (режисери монтажу, звукорежисери, оператори), які працювали на проектах, та позаштатні співробітники», - повідомив Артем Ткачов.

 

Загалом у медіанапрямі корпорації UBG працює 255 осіб.

 

Артем Ткачов заперечує інформацію джерел «Детектор медіа» про бажання корпорації закрити телеканали «A-One Україна» й «Добро-ТВ» і каже, що корпорація не планує скорочувати витрати на свої канали.

 

Загальна сума інвестицій у медіанапрям, за словами керівника, становить на сьогодні близько $ 16 млн, з яких велика частина - технічне забезпечення. «Нам залишилося дообладнати велику студію, але фактично ми вже завершили комплектування медіанапрямку технічними ресурсами», - повідомив Артем Ткачов.

 

Як повідомляла «Детектор медіа», Національна рада з питань телебачення і радіомовлення у червні 2011 року видала корпорації UBG ліцензії на три супутникові канали - «Добро-ТВ», Z і Ukrainian Fashion. Окрім запуску нових каналів, UBG придбала музичний телеканал «A-One Україна», який перезапустився в липні 2011-го, та 30% ділового каналу UBC, який перезапустився в грудні 2011-го під назвою Business. Ukrainian Fashion розпочав мовлення у грудні 2011-го, «Добро-ТВ» - у січні 2012-го.

 

Телеканал Z, який планувався підлітковим, поки не стартував. За інформацією джерел «Детектор медіа», корпорація може відмовитися від його запуску або поміняти формат.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY