detector.media
14.06.2012 12:43
Перший національний і Савік Шустер шукатимуть кандидатів для «Народного списку» Королевської
Продакшн Савіка Шустера робить комерційний політичний проект на замовлення Національної телекомпанії України

Перший національний запускає новий проект - «Народний список», переможець кого отримає місце в партійному списку Наталі Королевської. Про це у своєму блозі на «Українській правді» написав журналіст Мустафа Найєм.

 

Ведучим проекту стане Савік Шустер. Суть програми полягає в змаганні молодих активістів за звання народного кандидата, переможець якого отримає місце в партійному списку Наталі Королевської. Назва нового телепродукту, до речі, ідентична назві політичного проекту Наталі Королевської «Народний список».

 

Всього в кожному випуску 12 героїв. Більша частина з них - учасники давньої телерозробки Дарки Чепак (екс-головного редактора «Савік Шустер студії», а нині прес-секретаря президента України) «Стань лідером».

 

Під час ефіру учасники відповідатимуть на запитання експертів і, залежно від голосування живої аудиторії, зароблятимуть бали. Незмінним гостем всіх ефірів стане сама Наталя Королевська, у якої буде право нараховувати учасникам бонусні очки.

 

«Народний список» складатиметься з шести випусків, чотири з яких уже відзняті і готові до показу. Перший ефір - 20 червня.

 

«В силу объективных причин, у меня есть сомнения в том, что производство проекта - это самостоятельное решение президента НТКУ Егора Бенкендорфа и руководителей независимой Студии Савика Шустера. Я не поверю, что такой проект был возможен без санкций сверху», - пише Мустафа Найєм.

 

Продакшн «Савік Шустер студія» виробляє програму «Народний список» на замовлення Національної телекомпанії України, повідомили «Детектор медіа» в прес-службі продакшну. «Канал звернувся до нас із проханням щодо виробництва цього продукту. Це цілком комерційний проект», - зазначили в прес-службі.

 

За інформацією «Детектор медіа», Перший національний у лютому 2012 року пропонував подібні проекти різним партіям. Які з них відгукнулися на пропозицію каналу і чи була серед них опозиція, поки що не відомо. «Детектор медіа» намагається з'ясувати подробиці в генерального директора НТКУ Єгора Бенкендорфа.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY