detector.media
08.06.2012 17:16
Новий робить спецпроект про об’єктивність україно-російської «Фабрики зірок»

Новий канал робить односерійний спецпроект «Фабрика. Протистояння», у якому збирається розслідувати об'єктивність першого ефіру шоу «Фабрика зірок. Україна-Росія». Про це повідомила прес-служба каналу.

 

«Питання про об'єктивність музичного конкурсу викликало хвилю сумнівів. Чи судять українську команду справедливо? Новий канал вирішив влаштувати свій "розбір польотів" і перевірити: чи справді російські "екс-фабриканти" сильніші або все ж українських конкурсантів заплановано засуджують?», - йдеться у повідомленні.

 

Проект «Фабрика. Протистояння» вийде 10 червня о 20.00, а другий концерт «Фабрика зірок. Україна-Росія» - 17 червня.



У проекті «Фабрика. Протистояння» - коментарі всіх учасників шоу: «екс-фабрикантів», членів журі, Сергія Кузіна, який теж був присутній на ефірі, розповідає режисер фільму Ярослава Кузьменко.

 

«Записано ексклюзивне інтерв'ю з одним з тренерів української команди Костянтином Меладзе, який назвав цю "Фабрику" театром із заздалегідь прописаним сценарієм. Нас обурив той факт, що Єві Бушміній члени журі заявили, що у неї слабкий вокал, а Максу Барських сказали, що пісня, з якою він виступив у конкурсі «Візитка», - це не хіт! Нічого, що Макс отримав премію від російського «Муз-ТВ» в категорії «Прорив року»?», - говорить вона.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY