detector.media
05.06.2012 13:25
Відеосервіс Oll.tv став доступний користувачам iPad
Також розпочав роботу розділ до Євро-2012

Відеосервіс Oll.tv став доступний користувачам планшетів Apple iPad через інтернет-переглядач. Про це повідомляє піар-служба «Діджитал Скрінз».

 

Всім користувачам Apple iPad відтепер доступна повна функціональність інтернет-версії Oll.tv включно з доступом до інтернет-трансляції та архіву матчів Євро-2012 у якості HD.

 

Також на Oll.tv розпочав роботу розділ до Євро-2012. У цьому розділі, крім перегляду прямої трансляції чемпіонату у форматі HD, глядачам буде доступний відеоархів матчів, а також - професійні пре- і пост-матчеві огляди ігор. Автор матеріалів - спортивний журналіст Артем Франков, головний редактор журналу «Футбол». Щоб не пропустити початок матчу, в розділі Євро-2012 можна встановити e-mail- і смс-нагадування.

 

Крім того, з початком літа глядачам Oll.tv стали доступні більше двох десятків фільмів, прем'єра яких недавно відбулася в кінотеатрах. У їх числі - «Коломбіана» (США, Франція, 2011, сценаристи - Люк Бессон, Роберт Марк Кемен), «Нокаут» (США, Ірландія, 2011, в ролях - Юен МакГрегор, Майкл Дуглас, Антоніо Бандерас, режисер - Стівен Содерберг), «Конан-варвар» (США, 2010, режисер - Маркус Ніспел) та ін.

 

Також Oll.tv почав надавати доступ до відео за моделлю «плата за перегляд» (PPV, pay-per-view).

 

Підвищення зручності користування сервісом і розширення бібліотеки відео - ключові елементи стратегії Oll.tv, наголосив генеральний директор «Діджитал Скрінз» Євген Ковнір.

 

Oll.tv - це інтернет-платформа відео, яку запустив медіахолдинг Ріната Ахметова «Медіа Група Україна».

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY