detector.media
30.05.2012 16:39
Місія з питань свободи слова відзначила діалог влади та ЗМІ в Україні
Результати роботи місія ще оприлюднила. Українська влада запевняє, що врахує всі зауваження

Міжнародна місія з питань свободи слова відзначила відкритий діалог влади та засобів масової інформації на засіданнях міжвідомчої робочої групи з аналізу стану додержання законодавства про свободу слова та захист прав журналістів у межах програми «Відкрита розмова». Про це повідомила прес-секретар президента України Дарія Чепак.

 

За словами Дарії Чепак, учасники місії надіслали листа Віктору Януковичу, у якому висловили підтримку створенню міжвідомчої робочої групи. «Ми висловлюємо задоволення побаченою нами роботою міжвідомчої робочої групи, на засіданні якої ми побували 3 квітня. З побаченого нами було видно, що всі запрошені вітали можливість участі у відкритому діалозі. Сподіваємося, що буде вироблено такий алгоритм роботи, який дозволить ефективно розглядати усі звернення до цієї групи. Ми плануємо у наступні місяці оприлюднити результати роботи нашої місії у доповіді», - йдеться у листі місії.

 

«Ми обов'язково враховуватимемо всі зауваження та побажання міжнародних експертів, щоб робота у сфері забезпечення прав журналістів була ефективною та прозорою», - підкреслила прес-секретар президента.

 

Нагадаємо, на початку квітня 2012 року представники таких організацій, як «Всесвітня асоціація газет та газетних видавців» (WAN-IFRA), Article 19, Freedom House, Фонд «Відкрите суспільство» та Українська асоціація видавців періодичної преси зустрічалися з представниками влади, ЗМІ та громадських організацій для обговорення питань свободи преси в Україні. Зокрема, 3 квітня делегати місії відвідали засідання міжвідомчої робочої групи.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY