detector.media
28.05.2012 19:51
ІТК розглядає поглиблення фіксації телеперегляду преміум-глядачів

Індустріальний телевізійний комітет (ІТК) розглядає доцільність поглибленого вивчення телеперегляду преміум-аудиторії. Про це під час конгресу НАМ повідомила директор департаменту з медіадосліджень GfK Ольга Росманова.

 

За словами Ольги Росманової, розширене вивчення може розпочатися у рамках короткочасного проекту, не на постійній основі. Точного визначення преміум-аудиторії, за її словами, поки що немає, але, очевидно, сюди можна віднести людей з високим доходом.

 

Ініціатива належить кільком каналам, у першу чергу «24», розповіла «Детектор медіа» виконавчий директор ІТК Катерина Котенко. Після конференції «Телевізійні вимірювання» у цих каналів виник запит до ІТК з приводу поглибленого вивчення теледивлення спеціалізованої аудиторії.

 

Наразі питання вивчає технічний комітет ІТК спільно з GfK, результати роботи очікується отримати до кінця 2012 року, зауважила Катерина Котенко.

 

Телеперегляд поза домом (у сусідів, на дачі тощо) також є актуальним питанням, зауважила Ольга Росманова. У світі для фіксації такого телеперегляду використовують пристрої, схожі на часи, або переносні піплметри.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY