detector.media
24.05.2012 15:50
Лист із погрозою Найєму надіслали зі спортивного форуму
Після хакерської атаки

Лист із прихованою погрозою на e-mail журналіста Мустафи Найєма надійшов зі спортивного форуму. Про це «Детектор медіа» повідомив представник хостинг-провайдера The Host з міста Боярка Олександр Сєдінкін.

 

«Сайт одного з наших клієнтів піддався хакерській атаці. В результаті на цей сайт було впроваджено шкідливий код, що дав можливість зловмиснику здійснити відправлення пошти. Ми вже зв'язалися із цим клієнтом і видалили цей код. Така ситуація не має повторитися в майбутньому», - зазначив Олександр Сєдінкін.

 

Зазначений ресурс не має жодного відношення до політики, а є форумом спортивної тематики, підкреслив пан Сєдінкін.

 

Про масову відправку листів із форуму не йдеться. «Займався цією справою технічно підкований фахівець: інтернет-ресурс є динамічним, й аби його зламати, потрібно володіти технічною базою», - розповів Олександр Сєдінкін.

 

Як повідомляла «Детектор медіа», 23 травня Мустафа Найєм отримав електронний лист з електронної адреси k1331@sbu.gov.ua (доменне ім'я Служби безпеки України). «Ты достал! Погода бывает изменчивой», - написав анонімний адресант.

 

Сам журналіст розцінює цей e-mail як «демонстративний натяк подумати про дещо». Приводом для цього, на думку Мустафи Найєма, став його запис у своєму блозі на сторінках «Української правди». У ньому журналіст розповів про «специфічне застосування правосуддя» по відношенню до представників Партії регіонів. Зокрема, наголосив, що депутата Київської облради від Партії регінів і за сумісництвом начальника управління культури і туризму Київської облдержадміністрації Ігоря Осипенка після суду за отримання хабаря було виправдано. Як зазначив у блозі журналіст, вимагаючи гроші у представника села Княжичі, пан Осипенко запевняв, що діє з відома губернатора Київської області Анатолія Присяжнюка. А народний депутат Ян Табачник, за словами журналіста, неодноразово звертався до слідчих з проханням не доводити справу до суду. Також Мустафа Найєм у цьому записі в блозі опублікував фрагменти розмов Ігоря Осипенка, у яких згадується народний депутат Ельбрус Тадеєв.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY