detector.media
23.05.2012 11:46
К1 запускає цикл документальних фільмів «Секрети долі»
Про реалії сучасного життя очима зірок шоу-бізнесу та відомих особистостей

1 червня на К1 відбудеться прем'єра програми власного виробництва «Секрети долі». Про це повідомляє прес-служба каналу.

 

«Секрети долі» - цикл документальних фільмів про реалії сучасного життя очима героїв - звичайних людей, зірок шоу-бізнесу та інших відомих особистостей. Теми побудовані на реальних фактах. Одними з перших тем стануть:

 

-Діти індиго, діти - генії, як з ними поводитися, як виховувати? Що отримують вундеркінди від свого дару, і чи потрібно їх ізолювати від звичайних дітей?

 

- Як один заклад може випускати стільки відомих і успішних - людей? Телеведучі Лідія Таран, Ігор Посипайко, Катя Нестеренко, Наталя Фіцич, співачки Катя Чилі, Стереоліза, політики Юрій Павленко, Олеся Оробець, сценаристка нагородженого в Каннах фільму Наталя Конончук, і ще кілька радіоведучих, кілька десятків дипломатів та журналістів і близько сотні найбільш високооплачуваних столичних юристів. Це все люди, які протягом кількох років випустилися з однієї школи. У чому секрет навчання?



- Які вони, нинішні свекрухи та тещі? На що вони здатні заради щастя своїх дітей і свого власного? Як готувалася до першої зустрічі з майбутньою свекрухою співачка Ані Лорак!

 

Програма виходитиме щотижня по п'ятницях о 17:00.

 

Як писала «Детектор медіа», виробництво проекту «Секрети долі» здійснює «Студія Пілот».

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY