detector.media
22.05.2012 12:28
«Інтер» покаже фільм Кисельова і Харитонова про англійську королеву

«Інтер» покаже документальний фільм Дмитра Харитонова та Євгена Кисельова «Невідома королева». Цю інформацію «Детектор медіа» підтвердили у прес-службі каналу.

 

Стрічка стане першою у документальному циклі «Новітня історія з Євгеном Кисельовим». Виробництво фільму здійснювала компанія «07 продакшн». Режисер Олександр Смірнов.

 

«Невідома королева» - фільм про королеву Об'єднаного Королівства Великобританії та Північної Ірландії Єлизавету ІІ, яка цього року відзначає 86 день народження і 60-річчя на троні. 

 

За інформацією прес-служби «Інтера», автори фільму «Невідома королева» - Євген Кисельов та Дмитро Харитонов - розповідають про невідомі факти з життя Єлизавети ІІ і королівської родини: що носить у сумочці королева і яких тварин любить, у скільки обходиться її утримання для платників податків і наскільки розкішна королівська яхта, як королева використовувала телебачення і чому їй вдавалося уникати небезпек.

 

Також у фільмі буде представлено ексклюзивне інтерв'ю подвійного агента секретних служб Олега Гордієвського, якого вдалося знайти авторам фільму за допомогою приватного детектива. Колишній розвідник розповість, чому протягом 20 років відмовлявся приймати орден з рук королеви, а також що сталося, коли королева дізналася, що зберігач її скарбниці - радянський шпигун.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY