detector.media
19.05.2012 13:48
На «Євробачення» акредитувалося 1,5 тис журналістів
Офіційне відкриття конкурсу - сьогодні увечері
«Євробачення-2012» стартує сьогодін увечері у центрі Баку. У перші хвилини урочистостей заплановано дефіле на червоній доріжці і сюрпризи, повідомляє РІА «Новини».
 
 
Спеціально для конкурсу в Азербайджані збудували концертний комплекс Baku Crystal Hall. Сюди прибудуть делегації запрошених 42-х країн-учасниць «Євробачення». Висвітлювати події конкурсу вже розпочали близько 500 журналістів. Загалом на подію акредитувалося 1, 5 тис представників ЗМІ.
 
 
Основні заходи «Євробачення» пройдуть 22, 24-го (півфінали) та 26-го травня (фінал). 
 
 
Під час півфіналів буде визначено 20 фіналістів. 26-го травня змагатимуться учасники з Німеччини, Іспанії, Великобританії, Франції та Італії та Азербайджану. Переможців конкурсу оберуть за допомогою професійного журі та глядацького голосування.
 
 
Евровидение - 2012 
 
 
У першому півфіналі сцену Baku Crystal Hall ділитимуть представники Росії, Чорногорії, Ісландії, Греції, Латвії, Албанії, Румунії, Швейцарії, Бельгії, Фінляндії, Ізраїлю, Сан-Маріно, Кіпру, Данії, Угорщини, Австрії, Молдови та Ірландії.
 
 
У другому півфіналі вокальні здібності продемонструють учасники з Сербії, Македонії, Нідерландів, Мальти, Білорусі, Португалії, України, Болгарії, Словенії, Хорватії, Швеції, Грузії, Туреччини, Естонії, Словаччини, Норвегії, Боснії та Герцеговини, Литви.
 
 
Нагадаємо, Україну на  «Євробаченні-2012» представляє Гайтана.
 
 
Як повідомляла «Детектор медіа», 17-го травня на Першому національному стартували «Щоденники Євробачення».
 
 
«Детектор медіа»
 
detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY