detector.media
17.05.2012 13:00
«Футбол» запустить дві щоденні програми до Євро-2012
«Євро, я люблю тебе!» з Безсоновою та Кіркаряном і «Євроспека» з Вацком і Малиновським

До Чемпіонату Європи з футболу 2012 року на каналі «Футбол» виходитимуть дві нові програми «Євро, я люблю тебе!» та «Євроспека». Про це сьогодні, 17 травня, повідомив Олександр Денисов, директор телеканалів «Футбол» і «Футбол+», під час чату на «Детектор медіа».

 

За його словами, «Євро, я люблю тебе!» виходитиме в ранковому та денному блоці. Вестимуть його гімнастка Ганна Безсонова та ведучий каналу Костянтин Кіркарян.

 

Прес-служба каналу уточнила, що програма виходитиме щодня упродовж чемпіонату о 10:05 та о 14:05. За форматом ведучі разом із зірковими гостями студії обговорюватимуть події чемпіонату та «допомагатимуть вболівальникам налаштовуватись на гарний настрій».

 

Аналітичний проект «Євроспека» також виходитиме щодня о 17:30. Вестимуть його коментатори каналу Віктор Вацко й Андрій Малиновський.

 

«Программа будет сопровождать прямые трансляции, её ведущие Виктор Вацко и Андрей Малиновский, а помогать им на постоянной основе будут Олег Саленко, Александр Заваров и Александр Сопко. Естественно, вариантивно в гостях будут появлятся гости как футбола так и других направлений», - сказав Олександр Денисов під час чату.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY